foto

Sang-ho Kim

  • nar. 27.9.1971 (48 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Bomi ona bom (TV seriál)
Meonigeim (TV seriál)
2018 Haneuleseo tteoleojin pol (TV seriál)
Uri jibeun manna doenjang manna (TV seriál)
2017 Boksuja sosyeolkeulleob (TV seriál)
Maentumaen (TV seriál)
2015 Hwajeong (TV seriál)
2013 Namjaga saranghal ddae (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
2011 Nae maeumi deulrini (TV seriál)
2009 Hon (TV seriál)
2007 Hyangdanjeon (TV seriál)
2005 Bimil namnyeo (TV seriál)