foto

Seppo Kolehmainen

  • nar. 18.1.1933
    Pielavesi, Finsko
  • zem. 23.2.2009 (76 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Pekko aikamiespojan poikamiesaika
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1986 Pekka Puupää poliisina
1985 Pekka & Pätkä ja tuplajättipotti
1984 Dirty Story - Likainen tarina
Niskavuori
Onnenlähde (TV film) - vyp.
1983 Agentti 000 ja kuoleman kurvit
1982 Salameno (TV film)
1981 Pedon merkki
Sadeaika
1978 Korvat (TV film)
1973 Meiltähän tämä käy
Pohjantähti
1972 Kanavanvartijan kaunis Veera (TV film)
1970 Teatterituokio: Pilatus (TV film)
1969 Koneitten murskaajat (TV film)
Kustaa Vaasa (TV film)
Teatterituokio: Kihlajaiset (TV film)
Vodkaa, komisario Palmu
1968 Hyväntahtoinen poliisikomisario (TV film)
Lude (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
1967 Agamemnon (TV film)
Olviretki Schleusingenissa (TV film)
Pekka ja intiaani (TV film)
1966 Enkeli tuli Babyloniin (TV film)
Loistokaupunki (TV film)
1965 Alaston mies ja mies frakissa (TV film)
Fritz ja Liisa (TV film)
Huijarit (TV film)
Keinumorsian (TV film)
Kuten nainen (TV film)
1964 Italialainen olkihattu (TV film)
Kustaa III (TV film)
Miten haluatte (TV film)
1963 Mies, joka otti osansa (TV film)
Omena putoaa (TV film)
Pokkasakki (TV film)
Puoluesihteeri (TV film)
Soittaja (TV film)
1962 Luottamuksella (TV film)
Tie pimeään
Tiitus (TV film)
1961 Kauppamatkustajan kuolema (TV film)
Kultainen portti (TV film)
Kultainen vasikka
Nuoruus vauhdissa
Tämä ainoa yö (TV film)
1960 Autotytöt
Malmilöytö (TV film)
1959 Ennen Cannaeta (TV film)
1958 Niskavuoren naiset
1957 Vääpelin kauhu
1956 Muuan sulhasmies
Tyttö lähtee kasarmiin
1955 Isän vanha ja uusi
Poika eli kesäänsä
Sankarialokas

TV seriály

2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)
Koettelee vaan ei hylkää (E05)
1988 Rakkaat sisaret (TV seriál)
1987 Rakastan, rakastan (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
Harjunpää ja ahdistelija (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)
1983 Harjunpää och kalla döden (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1982 Presidentti (TV seriál)
1976 Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1972 Potilas X (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1969 Boheemielämää (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
1962 Huivi (TV seriál)
1961 Mitä tehdä? (TV seriál)
1960 Herra ylikersantti yllättää (TV seriál)

Dokumentární

1991 Technicolormies - a.z.

Režijní filmografie

TV seriály

1987 Suomalainen lemmenlaiva (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 Nuottiavain (TV pořad)
1985 Kuvaristikko (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
1970 Ilkamat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace