foto

Anja Haahdenmaa

  • nar. 28.10.1936 (83 let)
    Sakkola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Jääkö Pekka luokalle? (TV film)
1965 Fritz ja Liisa (TV film)
Teatterituokio: Roinilan talossa (TV film)
1963 Roinilan talossa (TV film)
Viktoria ja hänen husaarinsa (TV film)
1962 Oidipus (TV film)
1961 Nuoruus vauhdissa
1956 Ei enää eilispäivää
Yhteinen vaimomme
1955 Säkkijärven polkka

TV seriály

1976 Koivuharju (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)
1966 Tarinatalo (TV seriál)
1964 Tuulensuun tuvassa (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Dokumentární

1993 Olen aito suomalainen, ammuu - a.z.
1991 Technicolormies - a.z.

Host

TV pořady

1965 Musiikkia miljoonille (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky