foto

Mauri Heikkilä

  • nar. 22.11.1929 (89 let)
    Vähäkyrö, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Thomas (TV film)
2007 Legenda o Vánocích
Maan mitta (TV film)
2005 Zamrzlá země
1981 Yö meren rannalla
1977 Metsäkauppa (TV film)
Salakaato (TV film)
1976 Seitsemän veljestä (divadelní záznam)
1975 Ystävyysottelu (TV film)
1972 Konkurssi (TV film)
1970 Päämaja
1968 Asfalttilampaat
1966 Muotokuva (TV film)
Spoon River -antologia (TV film)
1959 Äiti tietää rakkaudesta (TV film)
1958 Murheenkryynin poika
Äidittömät
1955 Poika eli kesäänsä

TV seriály

2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace