foto

Dio Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Everything But a Man
2015 Ještě rychlejší a zběsilejší
2014 Damaged Goods (TV film)

TV seriály

2016 Colony (TV seriál)
A Brave New World (S01E02)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Old Flames (E05)
Poslové (TV seriál)
Jiskra naděje (E12)
2014 Nouzové přistání (TV seriál)
Fear and Loathing in Los Angeles (S06E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrádce (S06E09)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hlavní podezřelý (S10E17)
2012 Newsroom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky