foto

Tereza Blažková

  • nar. 19.2.1993 (26 let)
    Ústí nad Orlicí, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skleněný pokoj
2018 První večeře (studentský film)
Rašín (TV film)
2016 Já, Olga Hepnarová
2015 Fotograf
2014 Modelky s.r.o.
Poslední cyklista (TV film)
Sarajevo 1914 (TV film)
Šťastná

TV seriály

2018 Kadeřnictví (TV seriál)
Je pro dítě důležitý biologický otec? (S01E12)
Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Krev, půda a strach (E03)
Doktorka Kellerová (TV seriál)
Návrat (S02E10)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nové auto (S02E21)
Doktor Martin (TV seriál)
Doktorka Diana (S02E16)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Maruška (S01E06)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Jakešův projev (S04E05)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2013 Příběhy slavných (TV seriál)
Ta, která odmítla Hollywood (S13E02)

TV pořady

2019 Galavečer GRAND festivalu smíchu 2019 (TV pořad)
2018 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
Hotel Hvězdář (TV pořad)
2016 Soudní síň (TV pořad)
2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
2005 Víkend (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace