foto

Tereza Blažková

  • nar. 19.2.1993 (27 let)
    Ústí nad Orlicí, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vysoká hra (TV film)
2019 Mlýnku, dost! (amatérský film)
První večeře (studentský film)
Skleněný pokoj
2018 Rašín (TV film)
2016 Já, Olga Hepnarová
2015 Fotograf
2014 Modelky s.r.o.
Poslední cyklista (TV film)
Sarajevo 1914 (TV film)
Šťastná

TV seriály

2020 Ptáci na kolejích (TV seriál)
2019 Čechovi (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2018 Kadeřnictví (TV seriál)
Je pro dítě důležitý biologický otec? (S01E12)
Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Krev, půda a strach (E03)
Doktorka Kellerová (TV seriál)
Návrat (S02E10)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nové auto (S02E21)
Doktor Martin (TV seriál)
Doktorka Diana (S02E16)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Maruška (S01E06)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Jakešův projev (S04E05)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2020 Osudové lásky (TV seriál)
Básník hrůzy (E11)
2013 Příběhy slavných (TV seriál)
Ta, která odmítla Hollywood (S13E02)

Host

TV pořady

2019 Galavečer GRAND festivalu smíchu 2019 (TV pořad)
2018 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
Hotel Hvězdář (TV pořad)
2016 Soudní síň (TV pořad)
2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
2005 Víkend (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky