foto

Antje Westermann

  • nar. 13.9.1971 (49 let)
    Dresden, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Schenk mir ein Lächeln
2016 Tatort – Fünf Minuten Himmel (TV film)
2012 Mord in Ludwigslust (TV film)
2010 Ungesühnt (TV film)
2009 Krásná Locika (TV film)
2008 Tatort - Waffenschwestern (TV film)
2004 En garde
Tatort - Abschaum (TV film)
Tatort - Der vierte Mann (TV film)
Zkušební táta (TV film)
2003 Mein Name ist Bach
Wolfsburg
2002 Sophiiiie!
Tödliches Vertrauen (TV film)
Willkommen zuhause (studentský film)
2000 Gran Paradiso
1998 Hundert Jahre Brecht
Jenny (TV film)
Strand von Trouville, Der
1997 Gesches Gift
Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Das wilde Kind (TV film)
1996 Tatort - Schlaflose Nächte (TV film)
1995 Kinder des Satans (TV film)
1994 Angst (TV film)
1987 Stielke, Heinz, fünfzehn...

TV seriály

2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abgelenkt (S10E30)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Abgefischt (S05E14)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Falešné stopy (S02E13)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Endstation (S01E02)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Mörderisches Spiel (S04E02)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Am Ende der Lüge (E09)
1999 Zwei Brüder (TV seriál)
Verschleppt (E11)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Zwei zum Verlieben (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Erbarmungslos (E02)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2000 Deutschlandspiel (TV film)
1997 Todesspiel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky