foto

Munro Chambers

  • nar. 29.7.1990 (30 let)
    Ajax, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Taking the Fall
2019 Entangled
Harpoon
Riot Girls
2018 Hellmington
Knuckleball
2016 Country Crush
Před koncem světa
2015 Riftworld Chronicles (TV film)
Turbo Kid
2011 Beethoven's Christmas Adventure
2005 Milionová vražda (TV film)
Pes za všechny peníze
2004 Godsend
2003 Noví sousedé (TV film)
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)

TV seriály

2019 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S03E06)
2017 Výkupné (TV seriál)
Regeneration (S01E07)
2016 Second Jen (TV seriál)
2014 The Divide - Zlom (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Don't Look Back, Part Four (S14E28)
Don't Look Back, Part Three (S14E27)
Don't Look Back, Part Two (S14E26)
další epizody (28)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Spirited Away (S01E06)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Thunderstruck, Part Two (S13E40)
Thunderstruck, Part One (S13E39)
Believe, Part Two (S13E38)
další epizody (40)
2012 Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Time of My Life, Part Two (S12E40)
The Time of My Life, Part One (S12E39)
Zombie, Part Two (S12E38)
další epizody (40)
2011 Střední škola Degrassi (TV seriál)
In the Cold, Cold Night (2/2) (S11E45)
In the Cold, Cold Night (1/2) (S11E44)
Hollaback Girl (2/2) (S11E43)
další epizody (45)
2010 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Drop the World (2/2) (S10E44)
Drop the World (1/2) (S10E43)
Chasing Pavements (2/2) (S10E42)
další epizody (44)
2007 Poslední novinky (TV seriál)
2002 Still Game (TV seriál)
1998 Little Men (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky