foto

Paula Brancati

  • nar. 6.6.1989 (29 let)
    Markham, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Před koncem světa
2015 People Hold On
2014 The Good Witch's Wonder (TV film)
2013 Krev tvé matky
2011 Desperately Seeking Santa (TV film)
Moon Point
2010 The Rest of My Life (TV film)
2009 Národní Vánoční strom (TV film)
2007 Jdi do toho (TV film)
2006 Krásky od krav (TV film)
2005 Painkiller Jane (TV film)
2003 Cold Creek Manor

TV seriály

2016 Slasher (TV seriál)
Like as Fire Eateth Up and Burneth Wood (S01E03)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zvrácené sestry (S06E10)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Forget Oblivion (S05E07)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2005 Life with Derek (TV seriál)
2004 Dark Oracle (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
2003 Pirátské vysílání (TV seriál)
The Blobheads (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Před koncem světa

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 People Hold On

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace