foto

Paula Brancati

  • nar. 6.6.1989 (31 let)
    Markham, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 From the Vine
Majic
Vánoce na zemi (TV film)
2018 Edging
2016 Před koncem světa
2015 People Hold On
2014 The Good Witch's Wonder (TV film)
2013 Krev tvé matky
2011 Desperately Seeking Santa (TV film)
Moon Point
2010 The Rest of My Life (TV film)
2009 Národní Vánoční strom (TV film)
2007 Jdi do toho (TV film)
2006 Krásky od krav (TV film)
2005 Painkiller Jane (TV film)
2003 Cold Creek Manor

TV seriály

2020 Zpátky do práce (TV seriál)
Špatná pověst (S04E07)
2019 Hudson a Rex (TV seriál)
Vražda v přímém přenosu (S01E09)
Zpátky do práce (TV seriál)
Kravaťáci (S03E11)
Stůj si za svým (S03E05)
Táta je doma (S03E03)
další epizody (4)
Slasher (TV seriál)
18:00 až 21:00 (S03E05)
15:00 až 18:00 (S03E04)
12:00 až 15:00 (S03E03)
další epizody (5)
2017 Slasher (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S02E01)
2016 Slasher (TV seriál)
Jako oheň polyká a pálí dřevo (S01E03)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zvrácené sestry (S06E10)
2012 Call Me Fitz (TV seriál)
Semen Gate (S03E06)
Flashpoint (TV seriál)
Forget Oblivion (S05E07)
2011 Být Erikou (TV seriál)
Dr. Erica (S04E11)
Purim (S04E10)
Erica's Adventures in Wonderland (S04E09)
další epizody (5)
2010 Být Erikou (TV seriál)
Jenny from the Block (S03E07)
Moving on Up (S03E02)
2009 Být Erikou (TV seriál)
A River Runs Through It... It Being Egypt (S02E09)
Shhh... Don't Tell (S02E06)
Cultural Revolution (S02E04)
další epizody (10)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Rest of My Life (4/4) (S09E23)
The Rest of My Life (3/4) (S09E22)
The Rest of My Life (2/4) (S09E21)
další epizody (23)
2008 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Paradise City (4/4) (S08E22)
Paradise City (3/4) (S08E21)
Paradise City (2/4) (S08E20)
další epizody (22)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
We Built This City (S07E24)
If This Is It (S07E23)
Don't Stop Believin' (S07E22)
další epizody (24)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Dark Oracle (TV seriál)
Redemption (S02E13)
Trail Blaze (S02E12)
Life Interrupted (S02E11)
další epizody (13)
2005 Life with Derek (TV seriál)
Dark Oracle (TV seriál)
Full Circle (S01E13)
Marionette (S01E12)
Trapped (S01E11)
další epizody (5)
2004 Dark Oracle (TV seriál)
Recruitment (S01E08)
Crushed (S01E07)
Scavengers (S01E06)
další epizody (8)
Kevin Hill (TV seriál)
2003 Pirátské vysílání (TV seriál)
The Blobheads (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Drake - I'm Upset (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 People Hold On

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky