foto

Herbert Feuerstein

  • nar. 15.6.1937 (83 let)
    Zell am See, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bis zum Horizont, dann links!
Finn und der Weg zum Himmel (TV film)
2009 Wickie und die starken Männer
2008 African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda (TV film)
Paní Zima (TV film)
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Die Prinzessin auf der Erbse - Qual der Wahl royal (TV film)
Úplný idiot
2006 Crazy Race 3 - Sie knacken jedes Schloss (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Rumpelstilzchen – Auf Wache im Märchenwald
2005 Die Nachrichten (TV film)
2004 Ein Krasser Deal (TV film)
2003 Globi und der Schattenräuber
2002 Santa Claudia (TV film)
2001 Manituova bota
2000 Manila
1999 Endgültig (No one said it would be easy)
Fake - Die Fälschung (studentský film)
1997 Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin (TV film)
1996 Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der
1995 Entführung aus der Lindenstraße
Nich' mit Leo

TV seriály

2010 Sesamstraße präsentiert: Eine Möhre für zwei (TV seriál)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Spuren lügen nicht (S09E08)
2007 Deutschland ist schön (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1998 Varell & Decker (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Ein Komiker lacht selten allein - Große Stars und ihre genialen Partner (TV film)
2011 Was wurde aus...? (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
Leute am Donnerstag (TV pořad)
2001 Süßer die Brötchen nie klingen (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1995 Lachsalven & Juxraketen (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1990 Schmidteinander (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1990 Schmidteinander (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky