foto

Richard Rich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Labutí princezna: Královská svatba
2019 Labutí princezna: Království hudby
2018 Labutí princezna: Královská záhada
2017 Labutí princezna 7: Královská mise
2016 Labutí princezna - Princeznou zítra, dnes pirátem!
2015 Alfa a Omega: Rodinná dovolená
2014 Alfa a Omega: Legenda o Zubaté jeskyni
Alfa a Omega: Velké vlčí hry
2013 Alfa a Omega: Vánoční dobrodružství
Labutí princezna 5: Příběh královské rodiny
2012 Vánoce labutí princezny
2005 Beethoven
Znamení časů
2004 Beránek Boží
Built Upon the Rock
2003 Ježíšova podobenství
Kids' Ten Commandments: A Life and Seth Situation
Kids' Ten Commandments: The Not So Golden Calf
Mesiáš přichází
The Greatest Is the Least
2002 Muhammad: The Last Prophet
2001 Ježíšova modlitba
Labutí trumpetka
Pane, věřím
2000 Lazar žije
The Scarecrow
1999 Král a já
Přišel hledat ztracené
1998 Labutí princezna 3: Tajemství kouzelného pokladu
1997 Galileo
Labutí princezna 2: Tajemství hradu
Marco Polo
Marie Curie-Skłodowská
1996 Chléb z nebe
Harriet Tubman
Helen Kellerová
Joan of Arc
Leonardo da Vinci
Maccabees: The Story of Hanukkah
The Wright Brothers
1995 Alexander Graham Bell
David a Goliáš
Ježíš, Syn Boží
Josefovo setkání s bratry
Louis Pasteur
Solomon
1994 Elisha
Labutí princezna
Pocahontas
Story of Ruth, the
1993 Benjamin Franklin: Scientist and Inventor
Daniel
Elijah
Esther
Florence Nightingale
Moses
President Abraham Lincoln
Samuel the Boy Prophet
Thomas Alva Edison a elektrické světlo
1992 Abraham a Izák
General George Washington
Josef v Egyptě
Pavlova služba
William Bradford: The First Thanksgiving
1991 Christopher Columbus
Forgive Us Our Debts
The Kingdom of Heaven
Treasures in Heaven
1990 Jan Křtitel
Saul z Tarsu
Spravedlivý soudce
1989 Milosrdný Samaritán
The Miracles of Jesus
1988 He Is Risen
Ztracený syn
1987 The King Is Born
1985 Černý kotel
1981 Liška a pes

TV seriály

1991 Animované příběhy velikánů dějin (TV seriál)
1987 The Animated Book of Mormon (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

1987 The Animated Book of Mormon (TV seriál)