foto

Richard Rich

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Labutí princezna: Královská záhada
2017 Labutí princezna 7: Královská mise
2016 Labutí princezna - Princeznou zítra, dnes pirátem!
2015 Alpha and Omega: Family Vacation
2014 Alfa a Omega: Legenda o Zubaté jeskyni
Alfa a Omega: Velké vlčí hry
2013 Alfa a Omega: Vánoční dobrodružství
Labutí princezna 5: Příběh královské rodiny
2012 Vánoce labutí princezny
2005 Beethoven
Znamení časů
2004 Beránek Boží
Built Upon the Rock
2003 Greatest in the Least, the
Ježíšova podobenství
Kids' Ten Commandments: A Life and Seth Situation
Kids' Ten Commandments: The Not So Golden Calf
Mesiáš přichází
2002 Muhammad: The Last Prophet
2001 Ježíšova modlitba
Labutí trumpetka
Pane, věřím
2000 Lazar žije
The Scarecrow
1999 Král a já
Přišel hledat ztracené
1998 Labutí princezna 3: Tajemství kouzelného pokladu
1997 Galileo
Labutí princezna 2: Tajemství hradu
Marco Polo
Marie Curie-Skłodowská
1996 Chléb z nebe
Harriet Tubman
Helen Kellerová
Joan of Arc
Leonardo da Vinci
Maccabees: The Story of Hanukkah
The Wright Brothers
1995 Alexander Graham Bell
David a Goliáš
Ježíš, Syn Boží
Josefovo setkání s bratry
Louis Pasteur
Solomon
1994 Elisha
Labutí princezna
Pocahontas
Story of Ruth, the
1993 Benjamin Franklin: Scientist and Inventor
Daniel
Elijah
Esther
Florence Nightingale
Moses
President Abraham Lincoln
Samuel the Boy Prophet
Thomas Alva Edison a elektrické světlo
1992 Abraham a Izák
General George Washington
Josef v Egyptě
Pavlova služba
William Bradford: The First Thanksgiving
1991 Christopher Columbus
Forgive Us Our Debts
The Kingdom of Heaven
Treasures in Heaven
1990 Jan Křtitel
Saul z Tarsu
Spravedlivý soudce
1989 Milosrdný Samaritán
The Miracles of Jesus
1988 He Is Risen
Ztracený syn
1987 The King Is Born
1985 Černý kotel
1981 Liška a pes

TV seriály

1991 Animované příběhy velikánů dějin (TV seriál)

Producentská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace