foto

Jae-yoon Lee

  • nar. 15.12.1984 (35 let)
    Toronto, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Geudaen naui baempaieo
Gwanneungui bubchik
2013 Biyondeu 3D
2012 Hoisawon

TV seriály

2019 Joseon saengjongi (TV seriál)
Watchyeo (TV seriál)
2018 Byuti insaideu (TV seriál)
Madeo (TV seriál)
Nabbeunhyeongsa (TV seriál)
2017 Areugon (TV seriál)
Byeonhyeokeui sarang (TV seriál)
2016 Tto ohaeyeong (TV seriál)
Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
2015 Aein isseoyo (TV seriál)
Hateu too hateu (TV seriál)
Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
Naege geonbae (TV seriál)
Sikeurit meseji (TV seriál)
2014 Heongyeongdahng ilgi (TV seriál)
Manyeoeui yeonae (TV seriál)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
Moojungdoshi (TV seriál)
Yawang (TV seriál)
2012 Yooryung (TV seriál)
2011 Nae sarang nae gyeotae (TV seriál)
Oneulman gatara (TV seriál)
Pokpoongui yeonin (TV seriál)
2010 Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
2009 Maentange heding (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 원나잇 푸드트립 먹방레이스 (TV pořad)
2014 THE 프렌즈 (TV pořad)
2013 Uridongne yeneunggwa cheyugui neungnyeokja (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)