foto

Jae-yoon Lee

  • nar. 15.12.1984 (36 let)
    Toronto, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Teuksuyowon
2014 Geudaen naui baempaieo
Gwanneungui bubchik
2013 Biyondeu 3D
2012 Hoisawon

TV seriály

2019 Joseon saengjongi (TV seriál)
Watchyeo (TV seriál)
2018 Byuti insaideu (TV seriál)
Madeo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Nabbeunhyeongsa (TV seriál)
2017 Areugon (TV seriál)
Byeonhyeokeui sarang (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
2016 Tto ohaeyeong (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2015 Aein isseoyo (TV seriál)
Hateu too hateu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
Naege geonbae (TV seriál)
Sikeurit meseji (TV seriál)
2014 Heongyeongdahng ilgi (TV seriál)
Manyeoeui yeonae (TV seriál)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
Moojungdoshi (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Yawang (TV seriál)
2012 Yooryung (TV seriál)
2011 Nae sarang nae gyeotae (TV seriál)
Oneulman gatara (TV seriál)
Pokpoongui yeonin (TV seriál)
2010 Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
2009 Maentange heding (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 원나잇 푸드트립 먹방레이스 (TV pořad)
2014 THE 프렌즈 (TV pořad)
2013 Uridongne yeneunggwa cheyugui neungnyeokja (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky