foto

Frank Wedekind

  • nar. 24.7.1864
    Hannover, Dolní Sasko, Německo
  • zem. 9.3.1918 (53 let)
    Mnichov, Bavorsko, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Umění milovat - kniha
2004 Nevinnost - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Frühlings Erwachen (TV film) - divadelní hra
2008 Awakening of Spring, The - divadelní hra
2006 Lulu (TV film) - divadelní hra
2005 Lulu - divadelní hra
1995 As Feras - divadelní hra
Komorný spevák (TV film) - divadelní hra
1994 Procitnutí jara (divadelní záznam) - divadelní hra
1991 Lulu (TV film) - divadelní hra
1989 Frühlingserwachen (TV film) - divadelní hra
1985 Der Marquis von Keith (TV film) - divadelní hra
Lulu - divadelní hra
1982 Lulu (TV film) - divadelní hra
1980 Lulu - divadelní hra
1979 Lulu (TV film) - divadelní hra
1978 Lulu (TV film) - divadelní hra
Lulu - divadelní hra
1977 Kevään herääminen (TV film) - divadelní hra
1966 Frühlings Erwachen (TV film) - divadelní hra
Musik (TV film) - divadelní hra
1965 König Nicolo oder So ist das Leben (TV film)
1964 Der Kammersänger (TV film) - divadelní hra
Kammersänger, Der (TV film) - divadelní hra
1962 Der Marquis von Keith (TV film) - divadelní hra
Lulu - divadelní hra
1936 Procitnutí jara - divadelní hra
1929 Pandořina skřínka - divadelní hra
Procitnutí jara - divadelní hra
1924 Frühlingserwachen - divadelní hra
1923 Lulu - divadelní hra
1921 Büchse der Pandora, Die - divadelní hra
1919 König Nicolo - divadelní hra
1918 Lulu - divadelní hra
1917 Lulu - divadelní hra
1915 Lulu - divadelní hra

TV pořady

1977 Live from the Metropolitan Opera (TV pořad) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace