foto

Armi Toivanen

  • nar. 19.6.1980 (40 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Role člověka
Veljeni vartija
2017 Play Along
2015 Elämältä kaiken sain
Lasikatto
Porodní bába
2014 Päin seinää
Uprchlík na malinové loďce
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
Ella ja kaverit 2 - Paterock
Kaappari
Nuoret nerot (TV film)
2012 Ella a její kamarádi
Koistiset lennossa
Tak to chodí (studentský film)
2011 Enon opetukset (TV film)
2009 Rööperi
2007 Katve (TV film)

TV seriály

2020 Paras vuosi ikinä (TV seriál)
Roikkuvat korvat (E10)
Nuoruus on mielentila (E07)
Paratiisi (TV seriál)
Tilinteon hetki (E08)
Menneisyyden paino (E07)
Kesän lapset (E06)
další epizody (8)
2019 Joulukalenteri: Tonttuakatemia (TV seriál)
Äiti (E24)
Tonttuäidin kehtolaulu (E23)
Innokas pelastaja (E19)
další epizody (9)
Sorjonen (TV seriál)
Šachová novela (část první) (S03E09)
Synové a milenci (část druhá) (S03E05)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kolmas pyörä (E12)
Onnellinen mies (E11)
Perintö (E10)
další epizody (12)
2012 Elämää suurempaa (TV seriál)
Jälkipyykki (E06)
Hermot kireällä (E05)
Peli alkaa (E04)
další epizody (6)
2011 Moska (TV seriál)
Ne vaikuttaa aluksi ihan ihmisiltä, mutta ne on vain miehiä (E03)
Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Ystävät kaukana - osa 2 (E06)

Host

TV pořady

2019 Uutisvuoto (TV pořad)
2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
Kingi (TV pořad)
Loirinuotiolla (TV pořad)
2014 Jussi Gaala 2014 (TV pořad)
Myllyrinne Company (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Paparazzit (TV pořad)
Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2015 Kingi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky