foto

Eero Milonoff

  • nar. 1.5.1980 (39 let)
    Helsinky, Finsko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Jussi palkinto

Herecká filmografie

Filmy

2019 Let Her Speak
2018 Matti a Sami: Lež má krátké nohy
Tina a Vore
2017 Wendy and The Refugee Neverland
2016 Nejšťastnější den v životě Olliho Mäkiho
2014 Fasisti
Yesterday (studentský film)
2013 Ella ja kaverit 2 - Paterock
2012 Ella a její kamarádi
Tenkrát na severu
2011 Falešná stopa
Pussikaljaelokuva
2010 Kazatel zla
2009 Viikko ennen vappua
2008 Blackout
Domov šedých motýlů
2007 Ganes
2006 Suden arvoitus
2005 Holka, ty jsi hvězda
2004 Populärmusik från Vittula
2003 Pahat Pojat
2001 Ken tulta pyytää
1999 Mennyt heinäkuu (TV film)
1997 Lunastus
1996 Tomas
1994 Kissan kuolema
Rosa Was Here

TV seriály

2019 Modernit miehet (TV seriál)
Häät (E12)
Lähes kuollut mummo (E11)
Saunavuoro (E10)
další epizody (12)
Suden hetki (TV seriál)
Ainut pysyvä on muutos (E08)
SOS (E07)
Ihminen, joka ei tee virheitä, ei tee muutakaan (E06)
další epizody (8)
2018 Karppi (TV seriál)
Yksin (S01E10)
Hyväntekijä (S01E09)
2017 Fallet (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
2010 Vastaparit (TV seriál)
Eteenpäin (E10)
Pelisäännöt (E09)
Takaisin töihin (E08)
další epizody (10)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Leikin loppu (S03E05)
Kasvottomat (S03E04)
1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Katson autiota hiekkarantaa... (E11)

Dokumentární

2002 Madventures (TV seriál)
1989 Rajamaa

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace