foto

Topi Reinikka

  • nar. 18.4.1927
    Sievi, Finsko
  • zem. 31.10.1998 (71 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Lampi (studentský film)
1988 Pohjanmaa
1987 Arvet (TV film)
1986 Maailman paras (TV film)
1985 Kunniallinen petkuttaja (TV film)
1984 Vartioitu saari (TV film)
1982 Vlčí léto laponského mlynáře
1978 Amerikan Antti (TV film)
1977 Isältä pojalle (TV film)
Pää (TV film)
1976 Hevonen kassakaapissa (TV film)
1975 Orvar Kleinin laillinen ruumis (TV film)
1972 Huone puutalossa (TV film)
Niilon oppivuodet
1971 Jammu (TV film)
Kujanjuoksu
Saatanan radikaalit
1970 Letní vzpoura
Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi (TV film)
1969 Elävä ruumis (TV film)
Koneitten murskaajat (TV film)
Teatterituokio: Lili (TV film)
1968 Jännitysnäytelmä: Teetupa (TV film)
Liejukana (TV film)
Miljoonaliiga
Rottasota
1966 Muotokuva (TV film)
1963 Hovineuvoksen kello (TV film)
1958 Pekka ja Pätkä miljonääreinä
1956 Ei enää eilispäivää
1955 Onnen saari

TV seriály

1995 Kotikatu (TV seriál)
1990 Ritari Yrjö (TV seriál)
1987 Joulukalenteri (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
1981 Vanhempi veli (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1976 Kumpi hallitsee - ihminen vai alkoholi (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1973 Huumorin koulu (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)
1967 Hilma (TV seriál)
Lapsuuteni (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Tangomarkkinat 1985 (TV pořad)
1978 Sketsi-teatteri (TV pořad)
1976 Iltalintu (TV pořad)
1968 Eteläpohjalainen viihdeilta (TV pořad)
1966 Senni ja Leo Turussa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky