foto

Richard Kline

  • nar. 29.4.1944 (74 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Broadcasting Christmas (TV film)
2011 Jack a Jill
2009 Knight to F4
2007 Když si Chuck bral Larryho
2004 To Kill a Mockumentary
Vánoční koleda pana Karrolla (TV film)
2002 Jane White Is Sick & Twisted
2001 Pekelná ženská
1999 Nespoutaná volnost
Padělatel
Warm Blooded Killers
1997 Tlouštík z Beverly Hills
1994 Ženský instinkt
1991 Hlavní podezřelá (TV film)
1990 Ten kluk je postrach
1988 Side by Side (TV film)
1982 Víc než další milostný příběh (TV film)

TV seriály

2016 Takoví normální Američané (TV seriál)
Munchkins (S04E10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Informátoři (S07E06)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Oath (S01E12)
Covert War (S01E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Men in Black (S03E14)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Sebeovládání (S10E14)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tajnosti a půjčky (S02E11)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
2000 Noah Knows Best (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Redovy narozeniny (S02E10)
1998 For Your Love (TV seriál)
Living in Captivity (TV seriál)
1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Heather Biblow Story (S04E24)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Olympijský oheň (S10E25)
1993 Policie New York (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Motýl v šedých stínech (S10E08)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1990 His & Hers (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Second Chance (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
Our Time (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 The Ropers (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Fernwood 2 Night (TV seriál)
Seventh Avenue (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Dokumentární

2004 Living in TV Land (TV seriál)

TV pořady

1996 The Daily Show (TV pořad)
1990 To Tell the Truth (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2004 Creating America's Next Hit Television Show (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace