foto

Bethany Rooney

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 The Promise (TV film)
1997 Ztracená nevinnost (TV film)
1996 Příběh jednoho života (TV film)
She Cried No (TV film)
Střípky vzpomínek (TV film)
1995 Dvojí tvář požehnání (TV film)
Other Mother: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
1991 Druhá strana lásky (TV film)
K-9 (TV film)

TV seriály

2017 Lethal Weapon (TV seriál)
Unnecessary Roughness (S01E16)
The Originals (TV seriál)
No Quarter (S04E02)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (S07E06)
2015 The Originals (TV seriál)
Out of the Easy (S03E07)
When the Levee Breaks (S02E19)
Prolhané krásky (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou (S06E07)
2013 Arrow (TV seriál)
Stát vs. Queenová (S02E07)
2012 Politická hra (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Good Grief (S06E03)
2011 Pomsta (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Don't Stop 'Till You Get Enough (S05E07)
Blind Love (S04E13)
2010 Famílie (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Private Practice (TV seriál)
Best Laid Plans (S03E12)
2009 Melrose Place (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Van Nuys (S05E05)
2008 Private Practice (TV seriál)
Worlds Apart (S02E10)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Windfall (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
A to má pak člověk za to (S07E02)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Odpuštění (S01E10)
Just Deal (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
Jack & Jill (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Báječná léta (TV seriál)
Wayne za volantem (S03E03)
Hodiny klavíru (S02E07)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Seeing Is Believing: Women Direct

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace