foto

Bethany Rooney

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 The Promise (TV film)
1997 Ztracená nevinnost (TV film)
1996 Příběh jednoho života (TV film)
She Cried No (TV film)
Střípky vzpomínek (TV film)
1995 Dvojí tvář požehnání (TV film)
Other Mother: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
1991 Druhá strana lásky (TV film)
K-9 (TV film)

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dark Secrets (S15E12)
2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 8: Against Type (E08)
Lethal Weapon (TV seriál)
Unnecessary Roughness (S01E16)
MacGyver (TV seriál)
X-Ray + Penny (S02E04)
The Originals (TV seriál)
No Quarter (S04E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Neon Terror (S13E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Trapped (S15E06)
Beastmaster (S14E22)
The Wall (S14E19)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Třetí muž (S02E23)
Čím krvavější, tím lepší (S02E18)
Prolhané krásky (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (S07E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Hostage (S11E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
React tým (S13E15)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ještě víc (S01E17)
The Originals (TV seriál)
Out of the Easy (S03E07)
When the Levee Breaks (S02E19)
Prolhané krásky (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou (S06E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Laborka (S13E05)
Kocovina (S12E15)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
Scream for Me (S05E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
If the Shoe Fits (S10E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Na zemi (S12E09)
2013 Arrow (TV seriál)
Stát vs. Queenová (S02E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Final Shot (S09E03)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Life of Riley (S01E07)
Politická hra (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Good Grief (S06E03)
2011 Pomsta (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Don't Stop 'Till You Get Enough (S05E07)
Blind Love (S04E13)
2010 Famílie (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Private Practice (TV seriál)
Best Laid Plans (S03E12)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Báječný život (S06E14)
2009 Melrose Place (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Van Nuys (S05E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Opatrně s tím, co říkáte (S06E07)
Všichni říkají, nedělej to (S05E23)
Příběh o Lucy a Jessie (S05E17)
2008 Private Practice (TV seriál)
Worlds Apart (S02E10)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Děti nejsou jako my ostatní (S05E03)
Právo na obranu (S04E16)
Ahoj, holčičko (S04E13)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Hry (S04E03)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Windfall (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
A to má pak člověk za to (S07E02)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Odpuštění (S01E10)
Just Deal (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Báječná léta (TV seriál)
Wayne za volantem (S03E03)
Hodiny klavíru (S02E07)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Seeing Is Believing: Women Direct

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace