foto

Bethany Rooney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 The Promise (TV film)
1997 Ztracená nevinnost (TV film)
1996 Příběh jednoho života (TV film)
She Cried No (TV film)
Střípky vzpomínek (TV film)
1995 Dvojí tvář požehnání (TV film)
Other Mother: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
1991 Druhá strana lásky (TV film)
K-9 (TV film)

TV seriály

2020 Bull (TV seriál)
Quid Pro Quo (S04E14)
2019 Bull (TV seriál)
Labor Days (S04E01)
When the Rains Came (S03E21)
Split Hairs (S03E12)
2018 Bull (TV seriál)
The Ground Beneath Their Feet (S03E01)
Bad Medicine (S02E18)
The Originals (TV seriál)
We Have Not Long to Love (S05E09)
Černá listina (TV seriál)
Lawrence Dane Devlin (č. 26) (S05E21)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vidět neviděné (S15E20)
Temná tajemství (S15E12)
2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 8: Against Type (E08)
MacGyver (TV seriál)
X-Ray + Penny (S02E04)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Zbytečná hrubost (S01E16)
The Originals (TV seriál)
No Quarter (S04E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Neonový ďas (S13E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V pasti (S15E06)
Pán šelem (S14E22)
Památník vietnamských veteránů (S14E19)
2016 Recovery Road (TV seriál)
Your Side of the Street (E09)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Třetí muž (S02E23)
Čím krvavější, tím lepší (S02E18)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Triple Threat (S02E09)
Prolhané krásky (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (S07E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Hostage (S11E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
React tým (S13E15)
2015 About a Boy (TV seriál)
About a Boy Becoming a Man (S02E10)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ještě víc (S01E17)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Locked Box (S02E03)
The Mystery of the Corner Store Crossfire (S01E22)
The Mystery of the Deemed Dealer (S01E13)
The Originals (TV seriál)
Out of the Easy (S03E07)
When the Levee Breaks (S02E19)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Talentová soutěž (S04E04)
Prolhané krásky (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou (S06E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Laborka (S13E05)
Kocovina (S12E15)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Family Matters (S01E09)
Dallas (TV seriál)
Lifting the Veil (S03E04)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Druhá šance (S03E22)
Prolhané krásky (TV seriál)
Scream for Me (S05E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
If the Shoe Fits (S10E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Na zemi (S12E09)
2013 The Fosters (TV seriál)
The Morning After (S01E05)
Arrow (TV seriál)
Stát vs. Queenová (S02E07)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kdo říká, že nemůžeš jet domů (S03E01)
Polibek (S02E19)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Final Shot (S09E03)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Life of Riley (S01E07)
Politická hra (TV seriál)
Second Time Around (E02)
Skandál (TV seriál)
Spies Like Us (S02E06)
Záměna (TV seriál)
The Trial (S01E29)
Write a Lonely Soldier (S01E19)
Make It or Break It (TV seriál)
Truth Be Told (S03E07)
Ochrana svědků (TV seriál)
Drag Me to Hell (S05E05)
Private Practice (TV seriál)
Good Grief (S06E03)
2011 Pomsta (TV seriál)
Podezření (S01E09)
Záměna (TV seriál)
Dogs Playing Poker (S01E05)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dítě jako důkaz (S02E02)
Ochrana svědků (TV seriál)
A Womb with a View (S04E12)
Private Practice (TV seriál)
Don't Stop 'Till You Get Enough (S05E07)
Blind Love (S04E13)
Bratři a sestry (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (S05E18)
Domov jako pevnost (S05E16)
Skandál (S05E11)
2010 Famílie (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Make It or Break It (TV seriál)
And the Rocky Goes To... (S02E04)
Ochrana svědků (TV seriál)
Death Becomes Her (S03E09)
Private Practice (TV seriál)
Best Laid Plans (S03E12)
Bratři a sestry (TV seriál)
Ideální manžel (S05E06)
Když napečeš, on přijde (S04E20)
Zachraňte Luka (S04E17)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Báječný život (S06E14)
2009 Melrose Place (TV seriál)
San Vicente (E12)
V těle boubelky (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Tailspin (S02E12)
Ochrana svědků (TV seriál)
Who's Bugging Mary? (S02E09)
Bratři a sestry (TV seriál)
Poslední tango v Pasadeně (S04E05)
Pod palcem (S03E14)
Tráva (TV seriál)
Van Nuys (S05E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Opatrně s tím, co říkáte (S06E07)
Všichni říkají, nedělej to (S05E23)
Příběh o Lucy a Jessie (S05E17)
2008 October Road (TV seriál)
Hat? No Hat? (S02E10)
Private Practice (TV seriál)
Worlds Apart (S02E10)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Děti nejsou jako my ostatní (S05E03)
Právo na obranu (S04E16)
Ahoj, holčičko (S04E13)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Každý den tě na mysli mám (S04E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Hry (S04E03)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
2006 Windfall (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
Can't Stop This Thing We've Started (S04E04)
Return of the Future (S03E11)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
A to má pak člověk za to (S07E02)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
What Could Have Been (S02E21)
Between Order and Randomness (S02E12)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Love Bites (S06E18)
2002 Everwood (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Eight (S02E16)
Dawsonův svět (TV seriál)
Spiderwebs (S06E08)
Ally McBealová (TV seriál)
Já a mé druhé já (S05E21)
Nové časy (S05E12)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Včelí královna (S04E21)
2000 Ed (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Odpuštění (S01E10)
Just Deal (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Láska o prázdninách (S04E07)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Aloha Beverly Hills 2 (S08E02)
Aloha Beverly Hills 1 (S08E01)
Varování před bouřkou (S07E23)
1995 Picket Fences (TV seriál)
Close Encounters (S03E14)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Milenecký skok (S06E05)
Bouřlivé počasí (S05E21)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
My Left Shoe (S02E20)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Čistý štít (S05E03)
Výměna partnerů (S04E22)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Španělská vesnice (S04E04)
Dokonale dokonalá (S03E24)
1992 Melrose Place (TV seriál)
My Way (S01E07)
Leap of Faith (S01E05)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Předpoklad neviny (S03E11)
Highwire (S03E09)
Co dělat, když prší (S02E26)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Bezva máma (S01E07)
Poprvé (S01E04)
Snílek (TV seriál)
1989 Báječná léta (TV seriál)
Wayne za volantem (S03E03)
Hodiny klavíru (S02E07)
Beauty and the Beast (TV seriál)
Brothers (S02E09)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Seeing Is Believing: Women Direct

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky