foto

Dorie Barton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Extracurricular Activities
2012 Cupid (TV film)
2011 Bůh žehnej Americe
2009 Otis E.
Slečna zamilovaná
2008 Hledá se chůva (TV film)
2006 Co bych neudělal pro lásku… (TV film)
Výprodej
2005 Moje krásná čarodějka
2004 Jeho fotr, to je lotr!
Sladká láska (TV film)
2003 Cesta úspěchu (TV film)
Kašlu na lásku
2001 Chcete znát tajemství?
The Kidnapping of Chris Burden
2000 Jak si vzít milionářku (TV film)
1999 Foreign Correspondents
1995 Delinquent's Derby

TV seriály

2011 Mentalista (TV seriál)
Kolo kolo mlýnský (S04E04)
2009 Ave 43 (TV seriál)
2008 Commuter Confidential (TV seriál)
Zpátky do studia (TV seriál)
Od kolébky do hrobu (E08)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Červení a modří (S04E11)
2005 Freddie (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Married to the Kellys (TV seriál)
2002 Baby Bob (TV seriál)
In-Laws (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Indian Summer (S01E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kde končí zákon (S01E14)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Hex, Lies, and No Video Tape (S06E07)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
What About Joan (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Stark Raving Mad (TV seriál)
1998 Adventures of A.R.K., The (TV seriál)
1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Maybe This Time (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
The Client (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace