foto

Christian Lerch

  • nar. 6.3.1966 (52 let)
    Wasserburg am Inn, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2014 Schluß! Aus! Amen! (TV film)
2012 Kommissarin Lucas - Die sieben Gesichter der Furcht (TV film)
2009 Totentanz (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Jenseits (TV film)
Tango zu dritt (TV film)
2003 Großglocknerliebe
2001 Kurze Begegnung (studentský film)
1998 Neue Freiheit - keine Jobs
1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Rosenkavaliere (TV film)
1993 Ich bin da, ich bin da

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Oversights

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace