foto

Gert Steinheimer

  • nar. 7.7.1944 (76 let)
    Ottenhöfen im Schwarzwald, Baden, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Černý les
2002 Zweikampf (TV film)
1997 Eine Herzensangelegenheit (TV film)
Příliš čistá vražda (TV film)
Sterben ist gesünder
1996 Bis dann (TV film)
1995 Hotel Mama (TV film)
1993 Otec Schwarz zasahuje (TV film)
Tier, Das (TV film)
1991 Killer (TV film)
1989 Liebe, Tod und Eisenbahn (TV film)
1988 Atlantis darf nicht untergehen (TV film)
Gaukler (TV film)
1986 Zweikampf (TV film)

TV seriály

1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Černý les
2002 Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)
Zweikampf (TV film)
2000 Männer vom K3 - Tyrannenmord, Die (TV film)
1999 Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
1997 Sterben ist gesünder
1993 Tier, Das (TV film)
1992 Männer vom K3 - Jugendliebe, Die (TV film)
1991 Killer (TV film)
1986 Zweikampf (TV film)

TV seriály

1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky