foto

Pentti Tuominen

  • nar. 2.2.1920
    Kuorevesi, Finsko
  • zem. 24.10.1995 (75 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Juudas (TV film)
Kihlaus (TV film)
Sevillan parturi (TV film)
1965 Päällysviitta (TV film)
Turandot (TV film)
Wienervalssin tarinoita (TV film)
1964 Pan tulee kaupunkiin (TV film)
1963 Jengi
Kaivos (TV film)
Lepakko (TV film)
1961 Me
Toivelauluja
1958 Nuori mylläri
1955 Onni etsii asuntoa
1952 Suomalaistyttöjä Tukholmassa

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1962 Jaanan luottamus

Host

TV pořady

1973 Suuri tangoparaati (TV pořad)
1970 Lauantaitanssit (TV pořad)
1967 Kantapaikka (TV pořad)
1966 Oopperakarnevaalit (TV pořad)
Oopperaviuhka (TV pořad)
1963 Tanneriana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky