foto

Tom Payne

  • nar. 21.12.1982 (37 let)
    Chelmsford, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Thomas "Tom" Payne je anglický herec, ktorý sa narodil 21. decembra 1982 v Chelmsforde. Vyrastal v Bathe, kde aj navštevoval školu a bol členom školského dramatického krúžku. 

Na televíznej obrazovke sa po prvýkrát objavil v roku 2006 v anglickom seriáli Waterloo Road. Do roku 2013 hral väčšinou v televíznych adaptáciách alebo seriáloch. V roku 2013 ho obsadili do hlavnej úlohy vo filme Liečiteľ, ktorou zaznamenal doteraz najväčší úspech.

Martyska

Herecká filmografie

Filmy

2019 IO
2015 DxM
Zima
2013 Ranhojič
2012 Dědictví
My Funny Valentine
2010 The Task
2009 Best: His Mother's Son (TV film)
Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny (TV film)
Slečna Marplová: Smysluplná vražda (TV film)
2008 He Kills Coppers (TV film)
Velký den slečny Pettigrewové
2007 Miss Marie Lloyd (TV film)

TV seriály

2020 Prodigal Son (TV seriál)
Like Father... (E20)
The Professionals (E19)
Scheherazade (E18)
další epizody (10)
2019 Prodigal Son (TV seriál)
Silent Night (E10)
Pied-A-Terre (E09)
Family Friend (E08)
další epizody (10)
Živí mrtví (TV seriál)
Bounty (S09E11)
2018 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Jaký je váš příběh? (S04E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Evolution (S09E08)
Stradivarius (S09E07)
What Comes After (S09E05)
další epizody (8)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
Zrůdy (S08E03)
další epizody (9)
2016 Živí mrtví (TV seriál)
Srdce bijí dál (S07E08)
Zazpívej (S07E07)
Ranaři (S07E05)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Poslední den na Zemi (S06E16)
Na jedné lodi (S06E13)
Ještě není zítra (S06E12)
další epizody (5)
2014 Nové světy (TV seriál)
2011 Luck (TV seriál)
Two Prized Colts Go Head-to-Head (E09)
Ace Counters Smythe's Move with His Own (E08)
Ace and Claire Tour a Horse Farm (E07)
další epizody (9)
2008 Beautiful People (TV seriál)
2007 Skins (TV seriál)
Effy (S01E08)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Walking Dead: Behind the Dead (TV film)

Host

TV pořady

2020 The 25th Annual Critics' Choice Awards (TV pořad)
2019 E! People’s Choice Awards 2019 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce