foto

Tom Payne

  • nar. 21.12.1982 (34 let)
    Chelmsford, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Thomas "Tom" Payne je anglický herec, ktorý sa narodil 21. decembra 1982 v Chelmsforde. Vyrastal v Bathe, kde aj navštevoval školu a bol členom školského dramatického krúžku. 

Na televíznej obrazovke sa po prvýkrát objavil v roku 2006 v anglickom seriáli Waterloo Road. Do roku 2013 hral väčšinou v televíznych adaptáciách alebo seriáloch. V roku 2013 ho obsadili do hlavnej úlohy vo filme Liečiteľ, ktorou zaznamenal doteraz najväčší úspech.

Martyska

Herecká filmografie

Filmy

2015 DxM
2013 Ranhojič
2012 Dědictví
My Funny Valentine
2010 Task, The
2009 Best: His Mother's Son (TV film)
Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny (TV film)
2008 He Kills Coppers (TV film)
Velký den slečny Pettigrewové
2007 Miss Marie Lloyd (TV film)

TV seriály

2017 Živí mrtví (TV seriál)
The First Day of the Rest of Your Life (S07E16)
Something They Need (S07E15)
The Other Side (S07E14)
další epizody (4)
2016 Živí mrtví (TV seriál)
Srdce bijí dál (S07E08)
Zazpívej (S07E07)
Ranaři (S07E05)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Poslední den na Zemi (S06E16)
Na jedné lodi (S06E13)
Ještě není zítra (S06E12)
další epizody (5)
2014 Nové světy (TV seriál)
2011 Luck (TV seriál)
2008 Beautiful People (TV seriál)
2007 Skins (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace