foto

Thom Bierdz

  • nar. 25.3.1962 (56 let)
    Kenosha, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Gladiátor (TV film)

TV seriály

2011 Old Dogs & New Tricks (TV seriál)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace