foto

René Heisig

  • nar. 11.11.1960 (60 let)
    Rüsselsheim, Hesensko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Alles für meine Tochter (TV film)
Blutgeld (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Welten (TV film)
2011 Familie für Fortgeschrittene (TV film)
Tatort - Der schöne Schein (TV film)
2009 Schutzlos (TV film)
2008 Die Sache mit dem Glück (TV film)
Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
Tatort - Seenot (TV film)
2007 Alma ermittelt - Tango und Tod (TV film)
2006 Bloch - Der Mann im Smoking (TV film)
Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
2005 Tatort - Am Abgrund (TV film)
2004 Vater werden ist nicht schwer (TV film)
Zwei Wochen für uns (TV film)
2003 Místo činu - Rej čarodějnic (TV film)
2002 Geht nicht gibt's nicht (TV film)
Therapie und Praxis (TV film)
2001 Stahlnetz - Das gläserne Paradies (TV film)
Čtyři mořské panny a svatba (TV film)
2000 Für die Liebe ist es nie zu spät (TV film)
1999 Pauls Reise

TV seriály

2009 Správná dvojka (TV seriál)
Das große Fressen (E44)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Správná dvojka (TV seriál)
Ihr letzter Kunde (E30)
2002 Bloch (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Tod am Strand (E02)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Blutgeld (TV film)
1999 Pauls Reise

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky