foto

Franz-Xaver Kroetz

  • nar. 25.2.1946 (73 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
2014 Tatort - Am Ende des Flurs (TV film)
2011 Die Tote im Moorwald (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Die Lücke, die der Teufel lässt (TV film)
2008 Die Geschichte vom Brandner Kaspar
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
Místo činu: Mnichov - Vlk v beránčím rouše (TV film)
1993 Madame Bäurin
1989 Der Leibwächter (TV film)
1987 Hintertürl zum Paradies, Das (TV film)
1983 Magdalena (TV film)
1982 Ich werde warten (TV film)
Ungleicher Lohn (TV film)
1981 Trokadero
1980 Falsche Paß für Tibo, Der (TV film)
Tatort - Spiel mit Karten (TV film)

TV seriály

2017 Über Land (TV seriál)
Ein Bauer im Anzug (E03)
Zwei Frauen (E02)
Die Fahrerin (E01)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1978 Zeit zum Aufstehn (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Mitä kuuluu, Meier? (TV film) - divadelní hra
1976 ... in allen Lebenslagen (TV film)
1972 Wildwechsel (TV film) - divadelní hra

Host

TV pořady

2004 Harald Schmidt (TV pořad)
2003 Druckfrisch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky