foto

Sina Tkotsch

  • nar. 27.6.1990 (30 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Faking Bullshit - Krimineller als die Polizei erlaubt!
2018 Der Froschkönig (TV film)
2017 Rockstars zähmt man nicht (TV film)
2016 Katie Fforde: Ztracená v lásce (TV film)
Wie Männer über Frauen reden
2015 Die Himmelsleiter (TV film)
Inga Lindström: S Lilli si nezahrávej (TV film)
LenaLove
Noční můra
2014 Polizeiruf 110 - Abwärts (TV film)
2013 Blutsschwestern - Jung, magisch, tödlich (TV film)
Dear Courtney
Die Pastorin (TV film)
Ohne Gnade
Rosamunde Pilcher: Otázka cti (TV film)
2011 Dítě džungle
2010 Blackout (TV film)
Killing Bee 3D
Povinně nezadaný
Sie hat es verdient (TV film)
Ve stínu koňských stájí (TV film)
2009 Draußen am See
Gangs - Wo stehst du, wenn's drauf ankommt?
2008 1:0 für das Glück (TV film)
2007 Beautiful Bitch
Bezaubernde Marie (TV film)
2001 Die Salsaprinzessin (TV film)
2000 Místo činu: Berlín - Dědek (TV film)
1999 Florian - Liebe aus ganzem Herzen (TV film)

TV seriály

2018 Beste Schwestern (TV seriál)
Mutterliebe (S01E06)
Die Dickhäuter (S01E05)
Der Eiswagen (S01E04)
další epizody (6)
Hnědá rodina (TV seriál)
Sieg! (E08)
2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Skok (S19E05)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das letzte Lied (S12E22)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf Herz und Nieren (S16E01)
2011 Viva Berlin! (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Club der Hexen (S03E11)
2008 112 - Sie retten dein Leben (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wie man sich bettet … (S11E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Krkavčí matka (S13E03)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Ernst des Lebens (S10E35)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2002 Wie erziehe ich meine Eltern? (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky