foto

Jong-seok Lee

  • nar. 14.9.1989 (30 let)
    Jongin, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 V.I.P.
2015 Gekijouban Shimajirou no wao!: Shimajirou to ookina ki
2014 Gekijouban Shimajirou no wao!: Shimajirou to kujira no uta
2013 Nobeureshing
Pikkeulneun chungchoon
Čtenář tváří
2012 Altoobi : riteon too beiseu
Koria

TV seriály

2019 Příští kapitola: Láska (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Soprán smrti (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 Dangsini jamdeun (TV seriál)
2016 Cheot kiseuman ilgopbeonjjae (TV seriál)
Deobeulyu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Gohoeui byeoli bitnaneun bame (TV seriál)
Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
2015 Pinokio (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (6)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
Pinokio (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
Hakgyo 2013 (TV seriál)
Naega gajang yebbeotseulddae (TV seriál)
2011 Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
2010 Geomsa peurinseseu (TV seriál)
Sikeurit gadeun (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(35)