foto

Leander Lichti

  • nar. 11.11.1976 (44 let)
    Marburg, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rosamunde Pilcher: Von Tee und Liebe (TV film)
2019 Das Traumschiff - Antigua (TV film)
2014 Inga Lindström: Hvězdy nad Ölandem (TV film)
2013 O rybáři a jeho ženě (TV film)
2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)
Die Letzte Lüge
2010 Geliebte Familie (TV film)
2009 Heiße Spur (TV film)
Maata meren alla
2006 Solange Du hier bist
2004 Meine schöne Tochter (TV film)
Salon Brasil
2003 For You Tonight
2002 So schnell Du kannst (TV film)
1999 Pomsta ženy (TV film)
Todesengel (TV film)
1996 Niemand außer mir (TV film)

TV seriály

2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Der Bankier (S04E11)
2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Unter Geschwistern (S04E17)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Spur der Schweine (S15E26)
2017 Dr. Klein (TV seriál)
Fiasko (S04E12)
Sprung ins kalte Wasser (S04E11)
Perspektiven (S04E10)
další epizody (10)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Fluch des Geldes (S08E04)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (13)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Perfekte Welt (S01E10)
Rausch (S01E09)
další epizody (11)
Die Bergretter (TV seriál)
Tödliche Abgründe (S05E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Letzte Vorstellung (S10E06)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Im Namen des Vaters (S02E01)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Das 1 x 1 des guten Tons (S06E16)
Kobra 11 (TV seriál)
Obchodník s děvčaty (S17E04)
2011 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Der Fluch der bösen Tat (E09)
SOKO Wismar (TV seriál)
Lottokönig (S08E11)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Královna višní (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky