foto

Leander Lichti

  • nar. 11.11.1976 (43 let)
    Marburg, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Inga Lindström: Hvězdy nad Ölandem (TV film)
2013 O rybáři a jeho ženě (TV film)
2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)
Die Letzte Lüge
Mord in bester Gesellschaft - Der Fluch der bösen Tat (TV film)
2010 Geliebte Familie (TV film)
2009 Heiße Spur (TV film)
Maata meren alla
2006 Solange Du hier bist
2004 Meine schöne Tochter (TV film)
Salon Brasil
2003 For You Tonight
2002 So schnell Du kannst (TV film)
1999 Pomsta ženy (TV film)
Todesengel (TV film)
1996 Niemand außer mir (TV film)

TV seriály

2017 Dr. Klein (TV seriál)
Fiasko (S04E12)
Sprung ins kalte Wasser (S04E11)
Perspektiven (S04E10)
další epizody (10)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (13)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Perfekte Welt (S01E10)
Rausch (S01E09)
další epizody (11)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Im Namen des Vaters (S02E01)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Obchodník s děvčaty (S17E04)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Královna višní (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky