foto

Isabel Bongard

  • nar. 1991

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen: Wilder Westen (TV film)
2013 Banklady
Polizeiruf 110 - Der verlorene Sohn (TV film)
Polizeiruf 110: Wolfsland (TV film)
Tod an der Ostsee (TV film)
2012 Mittlere Reife (TV film)
Tod einer Polizistin (TV film)
Wolff - Kampf im Revier (TV film)
2011 Dreileben - Eine Minute Dunkel (TV film)
2010 Empathie - Stumme Schreie (TV film)
2009 Legenda o Janě
Sieben Tage (TV film)
Vzrušující víkend (TV film)
2008 Bloch - Die blaue Stunde (TV film)
Ett enklare liv (TV film)
2007 Unter Verdacht - Das Geld anderer Leute (TV film)
2006 Leben mit Hannah
2005 Antikörper
Löwenzahn - Die Reise ins Abenteuer (TV film)
Polizeiruf 110 - Vergewaltigt (TV film)
2003 Klíště hledá tátu (TV film)
2002 Unser Papa - das Genie (TV film)

TV seriály

2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Lost & Found (S02E10)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Schönheit hat ihren Preis (S02E03)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Klassenclown (S13E08)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Mezi frontami (S05E05)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2003 Ein Gauner namens Papa (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Die Klasse – Berlin '61 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace