foto

Rosalie Thomass

  • nar. 14.8.1987 (32 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Rosalie Thomass začala sbírat první jevištní zkušenosti už na základní škole, v roce 1995 vystupovala v Münchner Volkstheater. Po prvních vedlejších rolích ji v roce 2001 obsadil Dominik Graf do TV krimi Polizeiruf 110 a Thomass za ztvárnění psychicky labilní prostitutky získala hned několik ocenění, které jí otevřely cestu k dalším rolím. Filmový debut slavila v roce 2008 a od té doby je pravidelně obsazována do vedlejších i hlavních rolí jak ve filmu, tak v televizi.

Das Filmfest

Herecká filmografie

Filmy

2018 13 Uhr mittags (TV film)
Rufmord (TV film)
2017 Kleptomami
2016 Die letzte Sau
Eine unerhörte Frau
Pozdravy z Fukušimy
2015 Die Tote aus der Schlucht (TV film)
Taxi
The Dog Wedding
2014 Das Zeugenhaus (TV film)
Die Frau aus dem Moor (TV film)
Nejlepší šance
Weiter als der Ozean (TV film)
2013 Wolfstraum (studentský film)
2012 Dobrodružství Hucka Finna
Kohlhaas aneb O přiměřenosti prostředků
Komisař Kreutzer: Msta (TV film)
Lena Fauch und die Tochter des Amokläufers (TV film)
Mutter muss weg (TV film)
Tod einer Polizistin (TV film)
Život není med
2011 Das Heimweh Der Feldforscher
Eine ganz heiße Nummer
Monika
2010 Die Letzten 30 Jahre (TV film)
Komisař Kreutzer: Lovec zločinců (TV film)
Kontrola nad životem
Neue Vahr Süd (TV film)
Unter Verdacht - Laufen und Schiessen (TV film)
2009 Tatort - Herz aus Eis (TV film)
Tatort - Tempelräuber (TV film)
Totentanz (TV film)
2008 Bergfest
Beste Gegend
Einer bleibt sitzen (TV film)
Kleine Lichter (studentský film)
Mädchen mit den gelben Strümpfen, Das
Räuber Kneißl
Žena v Berlíně
2007 Beste Zeit
2006 Leo (TV film)
Polizeiruf 110 - Er sollte tot... (TV film)
2005 Emilia - Die zweite Chance (TV film)
Emilia - Familienbande (TV film)
Gefühlte Temperatur

TV seriály

2017 Lobbyistin (TV seriál)
Mut (E06)
Schmutz (E05)
Stolz (E04)
další epizody (6)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2009 Der Mann aus der Pfalz (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Voice: Sculpting Sound with Maja S. K. Ratkje (studentský film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Voice: Sculpting Sound with Maja S. K. Ratkje (studentský film)

Host

TV pořady

2016 Bayerischer Filmpreis 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace