foto

Tsahi Halevi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hed
Máří Magdaléna
The Angel
2017 Damascus Cover
2015 Ha'milim ha'tovot
2013 Beit-Lehem

TV seriály

2015 Fauda (TV seriál)
Ztracená archa (TV seriál)
Armageddon Protocol (E10)
Sisters of Dinah (E08)
Trust No One (E07)
další epizody (4)
2014 Betoolot (TV seriál)
Metim LeRega (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace