foto

Leonard Lansink

  • nar. 7.1.1956 (65 let)
    Hamm, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inga Lindström: Osudová záměna (TV film)
2016 Inga Lindström: Rodinná pouta (TV film)
Nur nicht aufregen! (TV film)
2015 O princezně Amélii (TV film)
2011 Das grosse Comeback (TV film)
V nejlepších letech (TV film)
2010 Gräfliches Roulette (TV film)
Um Himmels Willen - Weihnachten unter Palmen (TV film)
2009 Der Stinkstiefel (TV film)
Ďábel se třemi zlatými vlasy (TV film)
2008 Ihr könnt Euch niemals sicher sein (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Schatten der Vergangenheit (TV film)
2005 Löwenzahn - Die Reise ins Abenteuer (TV film)
Matky mého muže (TV film)
2004 Loď snů - Austrálie (TV film)
Nicht meine Hochzeit (studentský film)
Polizeiruf 110 - Rosentod (TV film)
2003 Klub snů - Cesta za ženou snů (TV film)
Klub snů - Srdce v džungli (TV film)
2002 Mehr als nur Sex (TV film)
Mein erstes Wunder
2001 Anam
Besuch aus Bangkok (TV film)
Herz über Kopf
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
2000 20.13, Nezabiješ (TV film)
Einer geht noch (TV film)
Smrt z lásky (TV film)
1999 Besser als endlos (studentský film)
Das Callgirl (TV film)
Ich liebe meine Familie, ehrlich (TV film)
Růže v bouři (TV film)
Sám proti zlu (TV film)
Vrah mé matky (TV film)
1998 Amt in Berlin, Das (TV film)
Eisbär, Der
1997 Doppelgänger, Der (TV film)
Doppelter Einsatz - Narkose ins Jenseits (TV film)
Klepání na nebeskou bránu
Nur für eine Nacht (TV film)
Serienkiller - Klinge des Todes, Der (TV film)
Still Movin'
Stille Herr Genardy, Der (TV film)
Umarmung mit dem Tod (TV film)
1996 Kondom des Grauens
1995 A.S. - Der kleine Bruder (TV film)
Der Schatztaucher (TV film)
How I got rhythm
Regen in New York
Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Giganten (TV film)
Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Glühende Kohlen (TV film)
1994 4% muž v akci
Die Schamlosen (TV film)
1993 Dogs on Wheels (studentský film)
Tödliche Lüge (TV film)
1992 Klinik des Grauens
Kommissar Klefisch - Ein unbekannter Zeuge (TV film)
Nie wieder schlafen
1989 Singles (TV film)
1987 Haus am Kanal, Das (TV film)
Lov na duchy
Mladá láska
1986 Va Banque
Wie treu ist Nik?
1985 King Kongs Faust

TV seriály

2020 Wilsberg (TV seriál)
Wellenbrecher (E67)
Bielefeld 23 (E66)
2019 Katie Fforde (TV seriál)
Das Kind der Anderen (E38)
Wilsberg (TV seriál)
Schutzengel (E65)
Ins Gesicht geschrieben (E64)
Minus 196° (E63)
další epizody (4)
2018 Wilsberg (TV seriál)
Mörderische Rendite (E61)
Die Nadel im Müllhaufen (E60)
Prognose Mord (E59)
další epizody (4)
2017 Dengler (TV seriál)
Die schützende Hand (E03)
Wilsberg (TV seriál)
Alle Jahre wieder (E57)
MünsterLeaks (E56)
Straße der Tränen (E55)
další epizody (5)
2016 Wilsberg (TV seriál)
In Treu und Glauben (E52)
Mord und Beton (E51)
Tod im Supermarkt (E50)
2015 Wilsberg (TV seriál)
Bittere Pillen (E49)
48 Stunden (E48)
Bauch, Beine, Po (E47)
další epizody (5)
2014 Wilsberg (TV seriál)
90-60-90 (E44)
Das Geld der Anderen (E43)
Mundtot (E42)
další epizody (4)
2013 Wilsberg (TV seriál)
Hengstparade (E40)
Gegen den Strom (E39)
Treuetest (E38)
další epizody (4)
2012 Wilsberg (TV seriál)
Halbstark (E36)
Die Bielefeld-Verschwörung (E35)
Aus Mangel an Beweisen (E34)
2011 Wilsberg (TV seriál)
Im Namen der Rosi (E33)
Tote Hose (E32)
Frischfleisch (E31)
2010 Wilsberg (TV seriál)
Bullenball (E30)
Gefahr im Verzug (E29)
2009 Wilsberg (TV seriál)
Oh du tödliche… (E28)
Doktorspiele (E27)
Der Mann am Fenster (E26)
2008 Wilsberg (TV seriál)
Das Jubiläum (E25)
Interne Affären (E24)
Royal Flush (E23)
další epizody (4)
Správná dvojka (TV seriál)
Hungrige Seelen (E38)
2007 Wilsberg (TV seriál)
Unter Anklage (E21)
Die Wiedertäufer (E20)
Miss-Wahl (E19)
2006 Otec Braun (TV seriál)
Tři rakve a jedno dítě (E08)
Wilsberg (TV seriál)
Tod auf Rezept (E18)
Falsches Spiel (E17)
Callgirls (E16)
2005 Wilsberg (TV seriál)
Ausgegraben (E15)
Todesengel (E14)
Schuld und Sünde (E13)
Správná dvojka (TV seriál)
Lebende Ziele (E29)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (E12)
Tod einer Hostess (E11)
Der Minister und das Mädchen (E10)
Správná dvojka (TV seriál)
Sicherheitsstufe 1 (E28)
Der Verdacht (E27)
2003 Wilsberg (TV seriál)
Letzter Ausweg Mord (E09)
Wilsberg und der stumme Zeuge (E08)
Správná dvojka (TV seriál)
Blutsbande (E25)
Kollege Mörder (E24)
2002 Highspeed - Die Ledercops (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Tote im Beichtstuhl (E07)
Wilsberg und der letzte Anruf (E06)
Správná dvojka (TV seriál)
Kinderträume (E23)
Träume und Lügen (E22)
Der Mann, den ich hasse (E21)
2001 Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (E05)
Wilsberg und der Mord ohne Leiche (E04)
Správná dvojka (TV seriál)
Verraten und verkauft (E20)
Der schöne Tod (E19)
Kleine Fische, große Fische (E18)
další epizody (4)
2000 Správná dvojka (TV seriál)
Der Todfeind (E16)
Bankraub (E15)
Tödliche Rache (E14)
1999 Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und die Tote im See (E03)
Správná dvojka (TV seriál)
Braunauge (E13)
Die Natter (E12)
Der letzte Kampf (E11)
další epizody (4)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
In alter Freundschaft (E02)
Správná dvojka (TV seriál)
Das Bombenspiel (E09)
Auge um Auge (E08)
1997 Správná dvojka (TV seriál)
Roter Schnee (E07)
Mordlust (E06)
1996 Stockinger (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Eins zu Eins (E05)
Mörderisches Wiedersehen (E04)
1995 A.S. (TV seriál)
Zoff und Zärtlichkeit (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Střelba na Rexe (S01E14)
Správná dvojka (TV seriál)
Erbarmungslos (E02)
1994 Správná dvojka (TV seriál)
Smíšená dvouhra (E01)
1993 Brigada central 2: La guerra blanca (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Alles Palermo (S01E279)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Dobročinná sbírka (S01E217)
1988 Der Geisterwald - Blutbuche und Rabenrache (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Quizduell (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky