foto

Steve Susskind

  • nar. 3.10.1942
    Springfield, Massachusetts, USA
  • zem. 21.1.2005 (62 let)
    Sunland, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Zkuste to přes pejsky
2001 Agent Bílá krvinka
Příšerky s.r.o.
2000 Není král jako král
Ping!
1998 Sandman
1994 Hon na čarodějnice (TV film)
1992 Round Trip to Heaven
V náruči vraha (TV film)
1991 Motorama
1990 Svět naruby
1989 Star Trek V: Nejzazší hranice
Zpívání
1986 Dům
1982 Pátek třináctého 3

TV seriály

2005 Jake in Progress (TV seriál)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mé vysněné zaměstnání (S02E22)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Svatba (2/2) (S07E24)
1999 Get Real (TV seriál)
Jack & Jill (TV seriál)
1998 Godzilla: The Series (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Dealership (S09E11)
1997 Teen Angel (TV seriál)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
The Last Date (S08E04)
1994 Klíšťák (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Legenda o Hánesově železné hlavě (S08E23)
1993 Frasier (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
NE MADAM (S08E09)
1992 Batman (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
What a Dummy (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Ventriloquist's Dummy (S02E10)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Nejplatnější hráč (S05E04)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Rekviem za mrtvého holiče (S03E09)
1988 Heartbeat (TV seriál)
The Munsters Today (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Když jsi odešel (S01E12)
My z Kačerova (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Anděl Země (S02E12)
Poker (S01E08)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Podvod na druhou (S02E03)
1985 227 (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Dokumentární

1995 Koncert Barbry Streisand (koncert)

TV pořady

1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace