foto

Michelle Langstone

  • nar. 30.1.1979 (40 let)
    Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Realiti
2010 After the Waterfall
2009 Nejsem Harry Jenson
Separation City
2007 Final Winter, The
2003 For Good
2002 Oheň (TV film)
2001 Waiting Place, The

TV seriály

2018 800 Words (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (7)
2017 800 Words (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (16)
2016 800 Words (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 800 Words (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2011 The Almighty Johnsons (TV seriál)
God's Gift to Zebras (S01E03)
It's a Kind of a Birthday Present (S01E01)
2010 This Is Not My Life (TV seriál)
2009 Diplomatic Immunity (TV seriál)
Go Girls (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Sanctuary (S01E20)
2008 Power Rangers Jungle Fury (TV seriál)
2005 Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
2002 The Strip (TV seriál)
2001 Being Eve (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
2000 Xena (TV seriál)
Kdo je Gurkhan? (S06E04)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky