foto

Hyeok-kwon Park

  • nar. 11.7.1971 (49 let)
    Inčchon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hachijianha
2018 Chulguk
Penshyeon : wiheomhan mannam
2017 Jangsanbeom
Taxikář ze Soulu
Teukbyulshimin
2016 Abbaneun dal
Nahollo hyooga
Teukbyeolsusa : sahyeongsueui pyeonji
2015 Oneul yeonghwa
Seumool
Yeogosaeng
2014 Inganjungdok
Yaganbihaeng
2013 Chulchulhan yeoja
Saikometeuri
Soseol, younghwawa mannada
2012 26nyeon
2011 Sesangyeseo gajang ahreumdawoon ilbyeon
Siseon neomeo
Uiroein
2010 Euihyeongje
Hal soo issneun jaga goohara
Hyehwa, Dong
Icheungeui akdang
Iwootjib namja
2009 Chawoo
Eoddeon gaein nal
Kyemong yeonghwa
2008 Geunyeodeurui bang
Moobangbi dosi
Sayangkoldong yangkwajajeom aentikeu
2007 Barampigi joheun nal
Eunhahaebang jeonseon
Soo
2006 Eumrang seosaeng
Gukkyeongui namjjok
Nae cheongchunege goham
Uriege naeileun obtda
2005 Orora gongju
2004 Sisilli 2km

TV seriály

2020 Mimoškolní aktivity (TV seriál)
2018 Mezi kapkami deště (TV seriál)
2017 Choingajog (TV seriál)
2015 Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
Miseseukab (TV seriál)
Peurodyusa (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Chooljoonghan yeoja (TV seriál)
Milhwe (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Sseomnamsseomnyeo (TV seriál)
2013 Sesangui kkeut (TV seriál)
2012 Anaeui jagyeog (TV seriál)
Maui (TV seriál)
Neoraseo joha (TV seriál)
Still sajin (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Deurim hai (TV seriál)
Maeni (TV seriál)
Mai peurinseseu (TV seriál)
Midas (TV seriál)
2008 Baramui hwawon (TV seriál)
2007 Gaewa neukdaeeui sigan (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 별바라기 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky