foto

Bo-ryeong Moon

  • nar. 24.1.1983 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kaempeoseu S keopeul

TV seriály

2018 Nado eommaya (TV seriál)
2015 Eomeonimeun nae myeoneuri (TV seriál)
2014 Cheonsang yeoja (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2013 Ne yiootui anae (TV seriál)
2012 Byeoldo daldo ddajoolge (TV seriál)
Sonyeotamjeong bakaesol (TV seriál)
2009 Cheongcheun yeochan (TV seriál)
2008 Jeoncheoga yeopbange sanda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky