foto

Miska Kajanus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Wife Carrying: The Untold True Story
2019 Someone Somewhere
2016 Teit meistä kauniin
2015 Täg Me in Tinder
2014 66 tupakkaa (studentský film)
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2012 Käräjävuorentie
The Chauffeur
2011 Meksiko (studentský film)
Pystyssä
2004 Väärät kengät (TV film)
2003 Nousukausi

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
New Kids on the Block (S11E01)
2018 Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Hikinen iltapäivä (S01E01)
Sorjonen (TV seriál)
Krvavá služka (část druhá) (S02E08)
Kolíbka (část druhá) (S02E06)
Kolíbka (část první) (S02E05)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Auto (S01E02)
Siskonpeti (TV seriál)
Mies (S02E07)
Kasvatus (S02E03)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Parisuhde (S01E02)
Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 1 (E01)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Pelko (S02E02)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2003 Venny (TV seriál)
Läpi joka solun ja suonen (E02)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Knucklebonehead

Režijní filmografie

Filmy

2020 Vihanpidot

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Vihanpidot

Producentská filmografie

Filmy

2019 Someone Somewhere

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Vihanpidot

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky