foto

Álex Angulo

  • nar. 12.4.1953
    Erandio, Vizcaya, País Vasco, Španělsko
  • zem. 20.7.2014 (61 let)
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La mujer del hatillo gris
2015 Refugios
2014 A escondidas
El Buen Mal
Justi&Cia
Posedlý
2013 Superdown
Zip & Zap a kuličkový gang
2012 Agua!
Conspiración, La (TV film)
2011 Muertos no se tocan, nene, Los
Mundo casi perfecto, Un
Z tvého okna do mého
Área de descanso
2010 Velký Vázquez
2009 Fuga de cerebros
Imago Mortis
2008 Casa de mi padre, La
El hueco de Tristán Boj
2007 Casual Day
2006 Faunův labyrint
2005 A falta de pan
2004 El coche de pedales
Isi/Disi - Amor a lo bestia
2003 Dezertér (TV film)
Expreso nocturno
Oro de Moscú, El
2002 Mal viaje, Un
Moje matka je na holky
No somos nadie
Todo menos la chica
2000 Sex ze soucitu
1999 Muertos de risa
1998 Grandes ocasiones
Los años bárbaros
1997 Completo confort
Dos por dos (TV film)
Luis Soto
Muerto de amor
Na dno vášně
Sólo se muere dos veces
Un solo de cello
1996 Brujas
Calor... y celos
Matías, juez de línea
1995 Adiós Toby, adiós
Así en el cielo como en la tierra
Boutique del llanto, La
Den šelmy
Hola, ¿estás sola?
Lourdes de segunda mano
Sálvate si puedes
1994 Leyenda de un hombre malo, La
Peores años de nuestra vida, Los
1993 Akce Mutant
Amigos del muerto, Los
1992 Entretiempo
1991 Mirindas asesinas
Ohromený král
Todo por la pasta
1990 Anónimo... ¡vaya papelón!, El
1988 Tu novia está loca
1981 Fuga de Segovia, La

TV seriály

2012 Toledo (TV seriál)
2011 14 de abril. La República (TV seriál)
Precio de la libertad, El (TV seriál)
2010 Princesa de Éboli, La (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
2006 Tirando a dar (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1994 Villarriba y Villabajo (TV seriál)
1991 Bertan Zoro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace