foto

John Castle

  • nar. 14.1.1940 (79 let)
    Croydon, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tractate Middoth, The (TV film)
2012 I Against I
2006 Ze života nevěstky (TV film)
2005 Princes in the Tower (TV film)
2003 Bohové a generálové
2001 Hornblower II - Odplata (TV film)
1998 Animated Epics: Beowulf (TV film)
Cater Street Hangman, The (TV film)
1997 The Heart Surgeon (TV film)
1996 Merisairas
1993 RoboCop 3
Spoutaná láska
1992 Slečna Marpleová: Rozbité zrcadlo (TV film)
1991 Krvavá přísaha (TV film)
1989 Burziáni
1985 Král David
Murders at Lynch Cross, The (TV film)
Slečna Marplová: Ohlášená vražda (TV film)
1984 Kim (TV film)
Life and Death of King John, The (TV film)
1983 Rybářská loď (TV film)
1980 Vysněná země
1979 Orlí pero
1977 The Three Hostages (TV film)
1976 Eliza Fraser
Neuvěřitelná Sarah
1972 Antony and Cleopatra
Made
Muž jménem La Mancha
1969 Promise, The
1968 Lev v zimě
1966 End in Tears (TV film)
Zvětšenina

TV seriály

2008 The Fixer (TV seriál)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Skleněný král (S10E03)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2000 Dinner of Herbs, A (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt lorda Edgwara (S07E02)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 Vanishing Man, The (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Malý lord Fauntleroy (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lost Empires (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Time for Murder (TV seriál)
1984 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Osamělá cyklistka (S01E04)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1982 Squadron (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
The Prime of Miss Jean Brodie (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Muž bez minulosti (S02E04)
Hrdinové (S01E05)
1977 1990 (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Aspoň zlomek spravedlnosti (E05)
Bojte se královny (E04)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Ben Hall (TV seriál)
The Fight Against Slavery (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Dead of Night (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Fellows, The (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)

Dokumentární

2000 Holocaust on Trial, The (TV film)
1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)
1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace