foto

Björn Bugri

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Westfalia
2013 Lost Place
2011 Wer rettet Dina Foxx? (TV film)
2009 Amor o Muerte
2008 Verrückt nach Emma (TV film)

TV seriály

2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kleine Gesten (S19E13)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Modrá krev (S07E03)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Gnadenlos (E50)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Damenwahl (S08E14)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Dokumentární

2013 Über das Meer - Die DDR-Flucht des Erhard Schelter

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky