foto

Lukáš Šimandl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Hloubka ostrosti (amatérský film)
NO MORÉÉÉÉ (amatérský film)
2014 AIKIDO - Street Story (amatérský film)
Story of a Madrfakr Warrior, The (amatérský film)
WING TSUN - Street story (amatérský film)
2013 Liga nepotřebných (amatérský film)

Dokumentární

2019 Blbej den (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 Cavalier - Samuraj (hudební videoklip)
Ruda & Yetty - Pívo (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2016 NO MORÉÉÉÉ (amatérský film)
2013 Liga nepotřebných (amatérský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Hloubka ostrosti (amatérský film)
NO MORÉÉÉÉ (amatérský film)
2014 Story of a Madrfakr Warrior, The (amatérský film)

Dokumentární

2019 Blbej den (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 Cavalier - Samuraj (hudební videoklip)
Ruda & Yetty - Pívo (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 NO MORÉÉÉÉ (amatérský film)
2014 Story of a Madrfakr Warrior, The (amatérský film)

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2016 Cavalier - Samuraj (hudební videoklip)
Ruda & Yetty - Pívo (hudební videoklip)