foto

Lukáš Šimandl

Režijní filmografie

Filmy

2016 Hloubka ostrosti (amatérský film)
NO MORÉÉÉÉ (amatérský film)
2014 AIKIDO - Street Story (amatérský film)
Story of a Madrfakr Warrior, The (amatérský film)
WING TSUN - Street story (amatérský film)
2013 Liga nepotřebných (amatérský film)

Dokumentární

2019 Blbej den (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 Cavalier - Samuraj (hudební videoklip)
Ruda & Yetty - Pívo (hudební videoklip)

Videa (3)

  • Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES
    Z natáčení 1 - Lukáš Šimandl (režisér), Josef Petráň (režisér)
    14:25
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES
    Z natáčení 2 - Lukáš Šimandl (režisér), Josef Petráň (režisér)
    30:22
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód: