foto

Monika Lennartz

  • nar. 26.2.1938 (81 let)
    Štětín, Pomořansko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Weil du mir gehörst (TV film)
2018 Billy Kuckuck - Margot muss bleiben! (TV film)
Whatever Happens Next
2017 Harter Brocken - Der Bankraub (TV film)
2016 Zorn – Wie sie töten (TV film)
2015 On a ona (studentský film)
Tatort: Ätzend (TV film)
Zorn - Wo kein Licht (TV film)
2014 Tatort - Der sanfte Tod (TV film)
2013 Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám (TV film)
Mikrokosmonauten
Polizeiruf 110: Wolfsland (TV film)
2012 Bis zum Horizont, dann links!
Crashkurs (studentský film)
2011 Blaubeerblau (TV film)
Festung
2010 Meine Familie bringt mich um (TV film)
Tatort - Die Unmöglichkeit, sich den Tod vorzustellen (TV film)
2006 Die Könige der Nutzholzgewinnung
1999 Letzter Atem (TV film)
1996 Tödliches Schweigen (TV film)
1991 Engel mit einem Flügel (TV film)
Mein Kampf (TV film)
Zwischen Pankow und Zehlendorf
1990 Die Taube auf dem Dach
Die Übergangsgesellschaft (divadelní záznam)
Kein Wort von Einsamkeit (TV film)
König Phantasios (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
1989 Immensee (TV film)
Výstup na Chimborazo
1988 Der Aufstand der Fischer von St. Barbara (TV film)
Jedni druhých břemena neste
1987 Die Alleinseglerin
Mädchen aus dem Fahrstuhl, Das (TV film)
1986 Drost
1985 Mein lieber Onkel Hans (TV film)
1984 Drei Schwestern (divadelní záznam)
Ein Sommernachtstraum (divadelní záznam)
1983 ...schwierig, sich zu verloben
Ostrov labutí
1982 Melanie van der Straaten (TV film)
Stabwechsel in der 7c (TV film)
1981 Meschkas Enkel (TV film)
Občanská záruka na jeden rok
Polizeiruf 110 - Glassplitter (TV film)
1980 Hedda Gabler (TV film)
1977 Ein irrer Duft von frischem Heu
Polizeiruf 110 - Ein unbequemer Zeuge (TV film)
1976 Das unsichtbare Visier - Mörder machen keine Pause (TV film)
Das unsichtbare Visier - Sieben Augen hat der Pfau (TV film)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ohne Ansehen der Person (TV film)
Lota ve Výmaru
1974 Proč se nemohu chovat slušně ?
1972 Báječná žena (TV film)
Der Mann seiner Frau (TV film)
1970 Prüfung in Breida (TV film)
1969 Das siebente Jahr
Jede Stunde meines Lebens (TV film)
1967 Der Schatten eines Kämpfers (TV film)
1965 Chronik eines Mordes
Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Schule der Frauen (TV film)
Und das soll Liebe sein? (TV film)
1963 Die letzten (TV film)
Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
Wenn die Rosen tanzen (TV film)
1962 Die Ratten (TV film)
Královské děti
1961 Urfaust (TV film)
1960 Kein Ärger mit Cleopatra
1959 SAS 181 antwortet nicht
Zmatky lásky
1958 Píseň námořníků

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Scheitern ist geil (S10E06)
2017 Alles Klara (TV seriál)
Dunkle Bräute (S03E12)
2015 Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doktor Tod (S14E16)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Die Venus von Hengasch (S02E01)
Kriminalista (TV seriál)
Schumannova chyba (S07E02)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schwere Prüfungen (S14E41)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Mann des Lebens (S12E02)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Lust zu leben (S11E27)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Doktor Schlüter (TV seriál)

Dokumentární

2014 Deníky 1. světové války (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky