foto

Ulrich Voß

  • nar. 8.6.1938 (82 let)
    Rostock, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nicht im Traum
2016 Der Bulle und das Landei – Goldrausch (TV film)
2012 Crashkurs (studentský film)
2010 Transfer
2008 Popelkou na jednu noc (TV film)
2006 Der Idiot (TV film)
1991 Christkind Schulze (TV film)
Das hölzerne Schloss (TV film)
Letzte Liebe (TV film)
1989 Der Mann im Schrank (TV film)
1988 Katrin (TV film)
1985 Händel aus Halle (TV film)
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Henry a Xenie
1981 Streichquartett (TV film)
1980 Der Keiler von Keilsberg (TV film)
Regine oder Die Falle (TV film)
1979 Das Idol von Mordassow (TV film)
Kleine Fische (TV film)
1975 Lysistrate und die NATO (TV film)
1971 Der schwarze Hund (TV film)
1965 Terra incognita

TV seriály

2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Alles Mist (S05E05)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
1979 Ein offenes Haus (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Konsequenzen (E67)
1976 Maxe Baumann (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ein Abend für Hans-Joachim Preil (TV film)

Divadelní záznam

1967 Happy End (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky