foto

Ulrich Voß

  • nar. 8.6.1938 (82 let)
    Rostock, Německá říše

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nicht im Traum
2016 Der Bulle und das Landei – Goldrausch (TV film)
2012 Crashkurs (studentský film)
2010 Transfer
2008 Popelkou na jednu noc (TV film)
2006 Der Idiot (TV film)
1991 Das hölzerne Schloss (TV film)
Christkind Schulze (TV film)
Letzte Liebe (TV film)
1989 Der Mann im Schrank (TV film)
1988 Katrin (TV film)

Galerie (32)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky