foto

William Asher

  • nar. 8.8.1921
    New York City, New York, USA
  • zem. 16.7.2012 (90 let)
    Palm Desert, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Return to Green Acres (TV film)
1985 Filmový sen
I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later (TV film)
1983 Charley's Aunt (TV film)
1982 Night Warning
1979 Christmas for Boomer, A (TV film)
1966 Fireball 500
1965 Jak vycpat divoké bikini
Velké plážové bingo
1964 Bikini Beach
Plážová párty 2
1963 Johnny Cool
Mickey and the Contessa (TV film)
Plážová párty
1957 27. den
The Shadow on the Window
1956 Mobs, Inc.
1948 Leather Gloves

TV seriály

1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
1979 Bad News Bears, The (TV seriál)
Flatbush (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1960 The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Bevis (S01E33)
1951 I Love Lucy (TV seriál)

TV pořady

1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace