foto

Darius McCrary

  • nar. 1.5.1976 (42 let)
    Walnut, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Monogamy
2016 The Miki Howard Story
2015 Summoning, The
2014 Na dosah
2013 24 Hour Love
2011 35 and Ticking
He's Mine Not Yours
Perfect Gift, The
2010 Church
2009 Busted
Mimi's Place
Saw 6
Sněhová nadílka
The Steppin: Movie
2008 Good Man Is Hard to Find, A
Hood Hostages
Life and Times of Marcus Felony Brown, The (TV film)
2007 Transformers
2004 Maintenance Man, The
2002 Upíři 2: Nemrtví
2001 15 minut
Přichází království nebeské
2000 Something to Sing About (TV film)
1999 Breaks, The
1998 Park Day
1997 Don King: Jenom v Americe (TV film)
1996 Kidz in the Wood (TV film)
1988 Hořící Mississippi
1987 Velký esa

TV seriály

2017 Sněží! (TV seriál)
Star (TV seriál)
Alibi (S01E09)
Mama's Boy (S01E08)
Code of Silence (S01E04)
další epizody (5)
2016 Star (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
Pozůstalí (TV seriál)
13. říjen (S02E09)
Oranžová nálepka (S02E04)
Axis Mundi (S02E01)
2012 Anger Management (TV seriál)
Soul Man, The (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Star-ving (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Sen o svobodě (S06E20)
2005 Committed (TV seriál)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
Kingpin (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2018 Through the Eyes of Faith

TV pořady

2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace