foto

Amelia Clarkson

  • nar. 1997
    Hounslow, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Casanova (TV film)
2013 Streetdance All Stars
2011 Jana Eyrová
2010 Mr. Nice

TV seriály

2018 Soumrak templářů (TV seriál)
Fiat! (S01E09)
IV (S01E08)
The Pilgrimage of Chains (S01E06)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
2016 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (4)
Endeavour (TV seriál)
Arcadia (S03E02)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
The Assets (TV seriál)
2009 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Past věčnosti - 2. část (S03E08)
Past věčnosti - 1. část (S03E07)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace