foto

Gerlinde Locker

  • nar. 28.4.1938 (79 let)
    Linz, Oberösterreich, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rubínově červená
2012 Inga Lindström: Den u jezera (TV film)
Utta Danella: Pražské tajemství (TV film)
2011 Nečekané dědictví (TV film)
2010 Vater aus heiterem Himmel (TV film)
2008 Princ ze sousedství (TV film)
2007 Dámy z Parkalle (TV film)
Osamělé fjordy (TV film)
2005 Moře lásky: Léto na ostrově (TV film)
2004 Rosamunde Pilcher: Dokud jsi tady (TV film)
1997 Maulkorb, Der (TV film)
1986 Unverhoffte Glück, Das (TV film)
1977 Der Schachzug (TV film)
1974 Auch ich war nur ein mittelmäßiger Schüler
1971 Das haut den stärksten Zwilling um
Einfach sterben... (TV film)
Maestro der Revolution? (TV film)
1970 Heintje - Einmal wird die Sonne wieder scheinen
Mein Freund Harvey (TV film)
1969 Heintje - Ein Herz geht auf Reisen
Hurra, die Schule brennt!
1968 Das Spiel von Liebe und Zufall (TV film)
Der holledauer Schimmel (TV film)
Die Rivalin (TV film)
Morgens um Sieben ist die Welt noch in Ordnung
Sind wir das nicht alle? (TV film)
1967 Florentiner Hut, Ein (TV film)
Schloß in Schweden, Ein (TV film)
1966 Alle mal herhören, auch die, die schwerhören..! (TV film)
Apfelsinen (TV film)
Halunken-Spelunke - Eine vergnügte Geschichte mit viel Musik, Die (TV film)
1965 Banditen vom Rio Grande, Die
Boing-Boing (TV film)
Das Mädel aus dem Böhmerwald
Die Pfingstorgel (TV film)
Drei leichte Fälle (TV film)
Idealer Gatte, Ein (TV film)
Schwedische Jungfrau, Die
1964 Auftritt Frank Wedekind (TV film)
Der Apoll von Bellac (TV film)
Duell, Das (TV film)
1963 Arzt am Scheideweg, Der (TV film)
Hin und her
1962 Anatol (TV film)
Försterchristel, Die
Kaiserin, Die (TV film)
1961 Orgelbauer von St. Marien, Der
1960 Der Vogelhändler (TV film)
Frauen in Teufels Hand
Hohe Tannen
Schick deine Frau nicht nach Italien
1959 Herrn Josefs letzte Liebe
Ich bin kein Casanova
Mädchen für die Mambo-Bar
Meine Tochter Patricia
12 Mädchen und 1 Mann
1958 Der Stern von Santa Clara
Gefährdete Mädchen
Hallo Taxi
Heiratskandidaten
Ihr 106. Geburtstag
Man müßte nochmal zwanzig sein
Sebastian Kneipp
Worüber man nicht spricht - Frauenarzt Dr. Brand greift ein
1957 Der Jungfrauenkrieg
Der Pfarrer von St. Michael
Dort in der Wachau
1956 Der Schandfleck
Dort oben, wo die Alpen glühen

TV seriály

2012 Add a Friend (TV seriál)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2004 Fox a partneři (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Ein Mann macht klar Schiff (TV seriál)
War was, Rickie? (TV seriál)
1982 Gastspieldirektion Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1961 Zu viele Köche (TV seriál)

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace